Nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress och få medlemsinformation och annan intressant info från Ljungans Sportfiske Sällskap i din inkorg.

Avsluta prenumeration

Statistik

Statistik sedan 2008-02-25
Unika besökare: 200845
Sidvisningar: 1097973

Besökare just nu: 1Svensk Fiskefilm

 Välkommen till vår gästbok!

 

Alla är välkomna att skriva en hälsning, lämna tips och tricks, ställa en fråga och

framförallt lämna förslag till hur vi kan förbättras.

Personangrepp, rasistiska inlägg och allmän skräppost kommer aldrig upp i

gästboken. Vid grova förseelser, så kan styrelsen överväga en polisanmälan.

 

SKITFISKE PÅ ER!!!

 

  

 

 

 

 

 

 

Namn: E-mail:
Var bor du: Hemsida: (Inkludera: http://www.)
Fyll i koden i denna bild i rutan nedan
Fyll i koden ovan i rutan nedan
Ditt meddelande:

Sök i gästboken
Här kan du söka efter inlägg i gästboken.

Sida 221 - 324 av totalt 3236 InläggDatum: 2009-02-02 12:49:57 Bor:
Skrivet av: Yorgo
Hej Bror!
Till vänster här ser du där det står "Bli medlem direkt på hemsidan" Klicka på den länken och följer intruktionerna så hälsar vi dig välkommen!
mvh YorgoDatum: 2009-02-02 11:39:25 Bor: sundsvall
Skrivet av: bror Högbom
Enligt kammarkolleget så finns en ny svensk lag som gör att det är möjligt att tillämpa "bästa teknik" om kraftverksägarna har ett åläggande för att behålla lax/öring, som finns i Viforsen(fiskhissen). viktigt är då att det finns en stor förening som kan vara "sakägare" samt att en bra dialog måste föras med fiskeriverket och Länstyrelsen. det intressanta är att tidigare dommar varit för lax och öring,men om sakägaren hävdar att även de rödlistade arterna ex ålen, id och sik mfl. är av intresse så kan det vara en unik schans att få en fiskvandringväg i Viforsen/Marmen?

hur blir jag medlem?

Mvh Bror HögbomDatum: 2009-02-02 10:53:20 Bor:
Skrivet av: Yorgo
Nytt år, nya tag.
vi har en nygammal men framförallt starkare styrelse inför kommande år. Ett mail skickas inom kort till våra medlemmar. Och kom ihåg att betala in årets avgift så snart som möjligt. Medlemstråden på forumet kommer att stänga för de som inte är registrerad som betald medlem för iår, och det sker under veckan!

Mvh YorgoDatum: 2009-02-02 10:36:43 Bor: Sundsvall
Skrivet av: Andreas L
Ledsan att jag inte kunde komma, låg hemma sjuk!!
Hoppas sällskapet genomsyras av jävlar anamaDatum: 2009-02-01 19:25:12 Bor:
Skrivet av: Åke Nyhlén
Hemsida: http://www.s-info.nu/nyhlen
Hejsan
Jättebra årsmöte, vi startar det första egentliga verksamhetsåret med en målmedveten och kompetent styrelse. Det ser bra ut för oss spösvingare i Ljungan.Datum: 2009-02-01 12:08:13 Bor: Sundsvall
Skrivet av: Bror Högbom
Tyvärr var jag tvungen att vara barnvakt och kan därför ej medverka på mötet (Dingersjö), men jag är intresserad av att vara med att påverka Ljungans framtid. Ni som är intresserade av att få in en fiskvandringsväg upp till Marmen/Vikan för ny prövning i miljödomstolen, får gärna besöka mig på mitt kontor på Medborgarskolan för möte.

Mvh Bror HögbomDatum: 2009-01-31 21:16:32 Bor: mjösund
Skrivet av: Johan Norman
Dingersjös värdshus kl 13.00 imorrn


Datum: 2009-01-31 19:51:08 Bor: sundsvall
Skrivet av: bror högbom
jag har alldrig trott att det finns kanadaöring eller rengbåge i ljungandet. Det jag menade och ifrågasätter är att fiskeriverk och länstyrelsen odlar utlänska fiskarter rengbåge etc. Och patentsöker snabbväxande röding..då de borde ängna sig åt mångfallden i våra svenska vatten, och de rödlistade artena. Samt att de är i beroendeställning av kraftb och utsläpprätterna. Vart är mötet?


Datum: 2009-01-31 18:12:58 Bor: Essvik
Skrivet av: Kenneth
Hej.

Hoppas nu att de som har sina åsikter om Ljungan nu kommer imorgon till mötet och stöder våran livsnerv Ljungan.

Vill inte debattera "vit fisk" på detta möte utan ett ärligt samarbete hur vi gemensamt skall ställa oss i frontsonen för denna fina älv!! Det går.... men ju mera vi står enig i denna svåra fråga så är rösten större till påverkan lyhördhet hos olika myndigheter. är större.

MVH//Kenneth Ledin.Datum: 2009-01-31 15:29:28 Bor:
Skrivet av: Yorgo
För att laxen skall reproduciera sig så behöver den få komma upp till sitt lekvatten och som de är i Ljungan så hamnar de fåtal vi har kvar i fällorna. Så Bror. Ser tydligt att vår högskola här i västernorrland inte gjort nå vidare arbete!!!Denna förening startade av den enkla anledning att vi vill vara med och påverka så att vildlaxen kan räddas och om du vill slåss för andra arter så är det ridderligt, men håll dig till laxsituationen i vår gästbok.....
mvh Yorgo